YANMAR V8e

  • Porovnat
ELEKTRICKÝ

Nový kolový nakladač V8e (4 500 kg hmotnost) nabízí spojení výkonu a udržitelnosti, navržený tak, aby splňoval náročné požadavky moderního stavebního prostředí. Stroj se může pochlubit čtyřmi pracovními režimy (lžíce, vidle, Eco, výkon), které se jako ulité přizpůsobí potřebám obsluhy, v kombinaci s objemem lžíce mezi 0,8 a 1,2 m3 a s působivým užitečným zatížením na vidlích až 2 tuny pro maximalizaci výkonu. Hancí ústrojí je napojedno na vysokokapacitní baterii (standardně dostupná s kapacitou 39,9 kWh s možností rozšíření na 53,2 kWh), která poskytuje až 4,2 hodiny nepřetržitého provozu v režimu nakládky. Nakladač je dále vybaven synchronním motorem nabízejícím jmenovitý výkon 22 kW a špičkový výkon 30 kW, což zvyšuje jeho účinnost při různých operacích.Nakladač V8e je také vybaven nejlepší flexibilitou ve své třídě, která nabízí autonomii na celý pracovní den, a dodatečným palubním nabíjecím výkonem, který zkracuje dobu nabíjení na polovinu, což přispívá ke klidu obsluhy.V8e upřednostňuje bezpečnost a pohodlí obsluhy a nabízí nově navrženou kabinu se zvýšenou viditelností a pohodlím, nastavitelnou loketní opěrku a sloupek řízení, vyhřívané sedadlo a LED světlomety i LED pracovní světla pro optimální viditelnost. Pro pohodlné nabíjení je jednotka vybavena také palubní rychlonabíječkou (standardně 11 kW, s možností rozšíření na 22 kW) a obsahuje nejběžnější adaptéry, což umožňuje snadnou integraci do stávající energetické infrastruktury.

Tento robustní kolový nakladač kombinuje technologii Smart Control společnosti Yanmar, včetně čtyř pracovních režimů, s účinností elektrického pohonu všech kol, čímž nastavuje nová měřítka výkonnosti i odpovědnosti vůči životnímu prostředí.

FILOZOFIE

Řada elektrických strojů Yanmar = čisté stroje pro udržitelnou budoucnost.

Společnost Yanmar společně s námi představuje novou elektrickou řadu strojů, kompletní řešení s nulovými emisemi pro moderní staveniště. Tato řada sestává ze tří plně elektrických strojů – kolového nakladače V8e, minirypadla SV17e a nosiče C08e – a nabízí všestrannost a ohleduplnost k životnímu prostředí v jednom balení. Naše elektrické modely nabízejí stejný výkon jako naše dieselové modely, avšak s výrazným snížením emisí a hluku. Jsou vhodné pro širokou škálu aplikací, umožňují nerušené provádění prací v jakémkoli prostředí a zároveň nabízejí optimální komfort pro obsluhu. Díky různým pracovním režimům a řadě přizpůsobitelných možností splňuje elektrická řada Yanmar CE vaše specifické potřeby a zároveň přispívá k udržitelné budoucnosti. Přejděte na elektrický pohon a přejděte na ekologický provoz na svých pracovištích ještě dnes se společností Yanmar.

Jádrem filozofie konstrukce kompaktních zařízení Yanmar je přístup zaměřený na obsluhu, který ztělesňuje slogan „Building with You“. Tato filozofie je hnací silou vývoje produktů, které nejen zvyšují komfort obsluhy, ale také umožňují zákazníkům prosperovat díky udržitelnému přístupu k výstavbě a rozvoji. Společnost Yanmar dodržuje své základní principy tím, že aktivně řeší současné sociální a environmentální výzvy; tento závazek přesahuje rámec bezprostředních problémů a usiluje o zlepšení života v komunitách, kterým slouží.

Uvedení elektrického výrobku na trh je důkazem tohoto odhodlání a je v souladu se závazkem širší skupiny Yanmar Green Challenge 2050 – odvážnou iniciativou, která nastiňuje závazek společnosti dosáhnout nulových čistých emisí skleníkových plynů do poloviny 21. století.

Prospekt ke stažení (anglicky) v PDF: Yanmar V8e

Naše cena na dotaz
Včetně DPH
Značka Yanmar
Kondice Nové
Druh Kolové nakladače
Rok výroby Nový stroj
MTH 0-500
Záruka 12+12 měsíců
Akce Novinky 2024
Palivo Elektřina

Kalkulačka

Cena stroje (Kč)
Úroková sazba (%)
Počet splátek (měsíc)
Záloha (Kč)
Spočítat
Měsíční splátka
Total Interest Payment
Celková částka
Update cookies preferences